Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Апарат за космонавти премахва целулита, лекува травми, болни стави и кости

Знаете ли, че дамите в Германия лесно премахват целулита без мъчителните интервенции, стриктни тренировки, диети, пиене на хапчета и третиране на кожата с различни козметични средства? „Портокаловата кожа“ изчезва само с няколко масажа с МаРиТе. Апаратът за матрично-ритъмна терапия има лимфодрениращ ефект и буквално „изглажда“ като разгражда неравномерно натрупаната подкожна мастна тъкан.

МаРиТе е патент на екип от немски учени, начело с доктора по медицина д-р Улрих Рандол. За възстановяването на атрофиралите мускули на космонавтите след полет те създават малък, ръчно преносим апарат - механично-магнитен резонатор. В правилното пулсиране на клетките е коренът и на здравето, и на болестите, установява д-р Рандол. Ученият стига до извода, че по чисто механичен начин може да се вкара увредения участък отново в правилния ритъм. Именно това се постига при масажиране на болните части с МаРиТе. Апаратът произвежда механични пулсации, които деликатно и хармонично карат клетките да затрептят в правилния ритъм, отключва процеса за самоизлекуването им.

Малко известен е фактът, че с МаРиТе Иван Гарабитов възстанови носителят на най-много екстремни рекорди в Книгата на Гинес Ашрита Фърман и той постави световни рекорди в България. След като през 2007 г. изпълни 1300 кълбета за час на нос Калиакра американецът се довери на българския терапевт за възстановителния процес. Гарабитов му направи масаж с МаРиТе и Ашрита само след седмица постави друг световен рекорд - измина 5200 метра, подскачайки на един крак. Според Фърман това е „терапията на новото хилядолетие”, която въздейства в изключително кратки срокове за подобряване на здравето.

Преди 20 години Иван Гарабитов, признат за българския гуру в отслабването, оздравяването и подмладяването без медикаменти и операции, започва да прилага у нас революционния немски апарат. Именно с него в център „Гарабитов“ направиха и невъзможното - премахнаха парализата на лявата част на лицето на прегазено от камион момче. За случая на Валери Стоилов научи цяла България от телевизията. Немската принцеса с български корени Теофана фон Саксен след процедури с МаРиТе призна: „Не можех да движа пръстите на дясната си ръка, сега вече нямам проблем. Тук „оправиха” и болните ми колене”. С немската терапия в център „Гарабитов“ раздвижиха в кратък срок счупения на три места глезен преди време на любимата на зрителите водеща на новините Ани Салич. „Екипът от рехабилитатори е постигнал завидни успехи”, подчерта д-р Рандол при посещението си в център „Гарабитов“.

МаРиТе помага при счупвания, болезнени артрози на големите стави (тазобедрена, коленна, раменни стави), наранявания на мускулите и сухожилията, втвърдявания и схващания на мускулатурата, проблеми във врата и гърба, при трудно заздравяващи рани, болезнени лимфатични състояния, постоперативни отоци на крайниците, хронично главоболие, мигрена и др. Тя е техника с оздравително действие при лечение на остри травми и при хронични заболявания на опорно-двигателния апарат. МаРиТе дава отличен лечебен ефект при „неизлечимите” болки в гърба, кръста, тила, твърди въз основа на дългогодишния си опит Иван Гарабитов. Апаратът е незаменим при премахване на целулит.

За връзка с „Център Гарабитов“:

гр. Пловдив, ул. „Академик Петър Динеков“ 10, тел. 032/ 693 694, 0899915704;  гр. София, ж.к. „Изток“, Комплекс Есте, ул. „Самоков“ 28Г, тел. 02/85 48 766, 0897701700.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694