Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Отслабване

В самото начало – през 1980 г., програмата Усещане за подмладяване е разработена като естествено средство за ефикасно пречистване на организма и отслабване.

За всеки, който наистина иска да нормализира своето тегло, Усещане за подмладяване е дългоочакваният подарък: една лесна за изпълнение, доказала своята ефективност, безвредна, приятна и преди всичко естествена програма.

 

ПРЕДИМСТВА

По време на програмата Усещане за подмладяване тялото намира естествения си баланс, като се освобождава от излишното тегло. Отслабването се дължи най-вече на топенето на мастни клетки, в които са складирани повечето токсини. Здравата тъкан не се засяга.

Друго предимство на програмата е, че загубата на тегло обикновено се запазва. Повечето диети, които обещават драстично отслабване (например 4 кг за 2 дни), разчитат на освобождаването на определено количество вода, което бързо след това се възстановява. Теглото, загубено с програмата Усещане за подмладяване, е най-вече за сметка на мазнините и старите и болни клетки.

 

РЕЗУЛТАТИ

Тестовете показват, че 70% от хората, приложили програмата, са отслабнали мeжду 5 и 10 кг. за 10 дни, а останалите 30% са отслабнали между 3 и 5 кг.

Предлагаме ви да видите впечатляващите резултати на нашите клиенти.

 

ПРЕЧИСТВАНЕ

Пречистването на организма с програмата „Усещане за подмладяване“ е от ключово значение за нейния успех.

Пречистването е процес на изхвърляне на отпадъчните продукти извън клетките и тъканите и транспортирането им извън тялото. По-добро пречистване – по-добри резултати.

Когато организмът ви се изчиства от токсините, е напълно нормално да чувствате лек дискомфорт – главоболие, моменти на замайване, умора. Възможно е при наличие на повече токсини, върху езика ви да се образува жълто-кафяво покритие. Можете да го отстраните с четкане на езика с четка за зъби или да изчакате да изчезне от само себе си, което в повечето случаи се случва до 4-я ден от програмата. Тези „симптоми“ означават, че „Усещане за подмладяване“ действа. За това не се отказвайте!

 

СИРОПЪТ „МАДАЛ БАЛ“ (MADAL BAL)

Основно оръжие в борбата с килограмите в нашата програма е изцяло натуралния дървесен сироп Мадал Бал. Той съдържа 5 висококачествени палмови сиропи от Югоизточна Азия.

Мадал Бал не само сваля излишните килограми, но е източник на витамини и също така укрепва имунната ви система. Подмладяващата напитка ще подобри храносмилането ви, ще ви зареди с енергия и ще ви накара да се почувствате прекрасно в кожата си. Красиви и уверени с Мадал Бал - готови ли сте за предизвикателството на живота си?

Посетете нашия електронен магазин още сега, за да разгледате пълната гама от продукти, които предлагаме.

Център Гарабитов не може да гарантира постигането на конкретни резултати при отслабване - те варират за всеки отделен човек. Промяната зависи от точното прилагане на програмата, индивидуалните особености на организма и допълнителни фактори като стрес, сън, прием на медикаменти, вредни навици и др.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694