Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Отслабване с Madal Bal - тел. 0899915704

Dimcho_predi&sled_sm.jpg

Пълна версия - 7-10 дни

Пълната версия ни дава максималните резултати най-бързо. Това е класическата версия на Madal Bal, която се прилага от хиляди хора по цял свят. Някои хора, които за първи път правят подобен вид изчистване на организма от токсини, се опасяват, че няма да могат да издържат 7 или 10 дни само на коктейла. Но с програмата Усещане за подмладяване това не е трудно. Щом се почувства глад, може да се пие от подмладяващата напитка, която запълва стомаха и ни осигурява достатъчно енергия. Освен това на 3-ия или 4-ия ден повечето хора се чувстват така добре, че лесно могат да продължат още няколко дни.

Съкратена версия - 3-5 дни

Съкратената версия е изключително ефективна. Тя води до умерена детоксикация и отслабване в рамките на 3 – 5 дни. Програмата е един добър старт, а по време на детокса или в края може да прецените дали да удължите програмата. Тази версия ви дава възможност да се изчистите и изхвърлите няколко излишни килограма в рамките на броени дни.

Подходяща е за хора, които за първи път прилагат детокс програмите с Madal Bal и се съмняват дали ще издържат Пълната версия от 7 – 10 дни. Може всеки месец да си правите тази кратка детоксикация 3 – 5 дни. След приключване на детокс програмата с Madal Bal, следва захранване, което е със същата продължителност, колкото и самостоятелните дни, в които сте пили само от коктейла Madal Bal.

Програма "Ядеш и отслабваш"

madal_bal_lose_weight.png

Половин час преди хранене се разбърква коктейл от натуралния швейцарски сироп Madal Bal, който засища и пречиства организма. Програмата е подходяща по време на празници, когато трапезата е богата, с много хапване и пийване. Кой би се лишил от примамващите вкуснотии и същевременно „да пази талия“!

Продължителността на програмата Ядеш и отслабваш е 3 месеца, през които 3 пъти дневно пиете по 300 мл от коктейла с Madal Bal 30 минути преди всяко хранене (сутрин, обед и вечер). Една доза от 300 мл коктейл Madal Bal се приготвя с 2 супени лъжици сироп Madal Bal, 2 супени лъжици прясно изцеден лимонов сок, щипка лют червен пипер или джинджифил.>

По желание може да замествате едно хранене с 2 чаши от по 300 мл коктейл Madal Bal. Позитивното мислене ще подсили резултатите от програмата!

Веднъж седмично

madalbal_once.jpg

Тази версия дава великолепна възможност на храносмилателната ни система да си почива един ден седмично. Изберете който да е ден от седмицата и пийте само подмладяващата напитка Мадал Бал през този ден. Препоръчително е да направите версията в продължение на 6 или повече седмици. С течение на времето това ще се окаже ефективно средство за пречистване и нормализиране на теглото.

Повечето хора не дават почивка на храносмилателната и отделителната си система. Ден след ден те я натоварват с ново тегло. Версията Веднъж седмично предоставя възможност на организма да си почине и да се пречисти. Въздържанието от от обикновена храна за един ден не е трудно и хората, които прилагат тази версия, имат трайни резултати в нормализирането на теглото си. Версията може да бъде използвана като преход към много-дневните версии на Усещане за подмладяване с Мадал Бал, а също така и като тяхно продължение.

Испанска версия

Испанската версия е друг много популярен вариант на програмата Усещане за подмладяване с Madal Bal. При него закуската и/или вечерята се заменя с 2 – 3 чаши от подмладяващата напитка. Препоръчва се да се прилага един месец, което има добър очистителен ефект и води до умерена загуба на теглото. Испанската версия е добър вариант за удължаване на Пълната версия 7 – 10 дни и Съкратената версия 3 – 5 дни, ако желаете да продължите с пречистването.

За да бъде ефективна Испанската версия, е необходимо също така да се избягват солта, сладкишите, преработените храни, червеното месо, пържените храни, белият хляб, млечните продукти, кафето и алкохолът. Това са хранител- ни продукти, които натоварват храносмилателната и отделителната система и възпрепятстват способността на тялото да се справи с изхвърлянето на натрупаните токсини и отпадъчни продукти.

Циклична версия

Много хора, които са завършили програмата Усещане за подмладяване, са толкова доволни от нея, че желаят да направят пречистването редовна част от своя живот. Цикличната версия е идеалната програма за пречистване. Тя съчетава версията Веднъж седмично с Пълната или Съкратената версия, като една от последните се прави 2 пъти годишно.

Хората, които следват тази версия, споделят за чудесни резултати по отношение на физическото, психическото и духовното си здраве. Чрез Цикличната версия ние извличаме максимална полза от Усещане за подмладяване. Тя помага на тялото да поддържа освободеното си от токсини състояние и е великолепно начало за тези, които искат да започнат и поддържат здравословен начин на живот.

За консултация: 0899915704

Център Гарабитов не може да гарантира постигането на конкретни резултати при отслабване - те варират за всеки отделен човек. Промяната зависи от точното прилагане на програмата, индивидуалните особености на организма и допълнителни фактори като стрес, сън, прием на медикаменти, вредни навици и др.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694