Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Лечение от разстояние - част II

Мит ли са възможностите на древната медицина на атлантите, която Иван Гарабитов възроди?

Продължение

След като е ясно, че човешките клетки вибрират в определен ритъм, то в такъв случай защо да не се окаже, че тези вибрации могат да бъдат долавяни при определени условия. И нещо повече, защо да не е възможно да им се въздейства, за да променят ритъма си? Матрично-ритъмната терапия, разработена от немски учени, успява да възстанови правилната вибрация на клетките на даден орган и по този начин да доведе до връщането му в норма. Защо да не е възможно подобно въздействие да се получава и от човек към човек?

Молитвата

Вече сме писали за въздействието, което позитивното мислене може да има не просто върху настроението ни, а върху организма ни на физическо ниво. Всъщност, това е известно на човечеството от древни времена и се прилага активно от религията. Такова приложение е молитвата. Възможностите на молитвата, когато е произнесена с нужната нагласа и искреност, са доказани. Учени са на мнение, че молитвата може да бъде мощен лек не само за съзнанието, но и за тялото ни. Известно е и положителното въздействие на звука на църковната камбана.

Визуализацията

И все пак възможно ли е да се провежда ефективно лечение от разстояние? Вече все по-усилено се говори и се изследват възможностите за това. По въпроса има издадени и книги с практическо ръководство как може да се случи това. Иван Гарабитов разказва, че техниките за дистанционно лечение са запазени в Тибет, а той ги усвоява от свой духовен наставник.

Един от основните инструменти на лечебното въздействие от разстояние е визуализацията. Тази практика е добре позната в психологията и психиатрията. Но тази техника може да се прилага и не само в тези области.

Според будистите, умът е в състояние да създава реалност от пустотата. Това може да бъде постигнато чрез усъвършенстването на визуализацията и чрез нея да се въздейства на пациента на много фино енергийно равнище. Постигането на концентрация става чрез правилна и задълбочена медитация, правилно дишане и др.

Чакрите

Както споменахме, тялото ни е енергийно поле и част от вселената, която всъщност е енергия. А според древната индийска медицина Аюрведа, сме заобиколени от енергийна обвивка, която наричаме аура. Затова нека не се учудваме, че можем да изпращаме и приемаме енергийни послания. А въздействието на енергийно ниво е и основата на лечението от разстояние. Вече сме разказвали за 7-те чакри – невидимите за окото енергийни колела на човека. Възможността да се балансират чакрите от разстояние е един от методите, за който се говори все повече. Друга алтернатива е Рейки. Това е система, създадена в началото на 20-те години на ХХ век от японския будист и лечител Микао Усуи. При нея се използва поставянето на ръцете в близост до тялото, за да се възстанови енергийния поток на лекувания. Не бива да забравяме и техниките, познати на древните шамани и лечението с помощта на кристали. Все методи, които през последните години придобиват все по-голяма популярност и доказват ефективността си.

Създателят на Център „Гарабитов“ Иван Гарабитов е лечител с огромен опит и познания, който от дълги години практикува медитация и йога. И постига реални резултати не само при намаляването на излишното тегло, но и за общото укрепване на имунната система и организма. Затова можем да приемаме думите му за лекуването от разстояние за напълно реални. А най-голямото доказателство са хилядите хора, които промениха живота си благодарение на методиките на българския „гуру“.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694