Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Лекарка разказа по Нова как лесно намали наполовина теглото си

Novina_32-picture_1.jpgСваляне от 116 на 55 кг и поддържането им вече 6 години. Без операции, без увисване на кожата и без йо-йо ефект! Как се постига това обясни в „На кафе“ по Нова телевизия ас. д-р Стиляна Кръстева. 28-годишната лекарка по дентална медицина и Иван Гарабитов, човекът, помогнал и да изхвърли 61 кг - буквално едно човешко тяло, гостуваха днес в предаването на Гала. Двамата демонстрираха 4-те лесни стъпки на уникалната методика за здравословно отслабване на Гарабитов – палмов сироп, матрично-ритъмна терапия, правилно дишане и апликатори за стъпалата.

„Първо започнах да пия сиропа, по индивидуална схема, изготвена в център „Гарабитов“, посочи д-р Кръстева. Гарабитов обясни, че това е концентрат, приготвян в Швейцария от 5 вида палми с добавка на клен. Разреден с вода и в комбинация с лимон и червен пипер или джинджифил той е идеалната питейна храна, която изчиства организма от токсините. Напитката, известна като сиропа на Гарабитов, замества редовното ядене, защото съдържа всички необходими вещества за организма – витамини, аминокиселини, минерали.
„Благодарение на него за 3 месеца смъкнах без усилие 40 кг и след това редукцията на теглото продължи, за да стигна до 47 кг. В един момент станах прекалено слаба за моите 165 см височина, но сега вече 6 години поддържам нормалните 55-56 кг“, разказа д-р Кръстева. Тя натрупала огромното тегло, когато била 19-годишна студентка в Сърбия. „От закуска започвах с плескавиците и за по-малко от година станах двойна. Върнах се в България и продължих със същия начин на живот“. 21-годишното момиче се стреснало, когато по време на практика в стоматологичния факултет, пациент я попитал защо 40-годишна жена като нея тепърва следва дентална медицина. „Веднага започнах диети, които доведоха до йо-йо ефект и от 100 станах 116 кг. Да не говорим за изхарчените пари.
Имах късмета да се срещна с Иван Гарабитов, човекът, който учи, амбицира и мотивира хората да променят начина си на живот. Той е истинският гуру на здравословното отслабване, а и е евтино да прилагаш методиката му“, категорична е Стиляна. Благодарение на Гарабитов тя вече носи дрехи номер „S“, а не по поръчка, и в Медицински университет-Пловдив, където е преподавател във Факултета по дентална медицина, повечето я мислят за студентка в началните курсове. „Явно сиропът ме подмлади, а свалянето на килограмите ме спаси от страшните болки в ставите“, подчерта лекарката. Всъщност роля в това отношение е оказала и матрично-ритъмната терапия, апарат, с който се правят масажи и помага, както на опорно-двигателната система, така и за стягането на кожата, за да няма увисване, задължително при това тотално намаляване на теглото.
Гарабитов демонстрира как се работи с апарата, създаден за космонавти, който вкарва в ритъм болните клетки в организма. Заслужилият треньор по борба, наричан от години, заслужил треньор по отслабване, показа и третия елемент от своята методика – правилното дишане.
Водещата Гала пък реши да се пробва с 4-ия елемент – тибетски апликатори, които въздействат върху всички вътрешни органи, проектирани на ходилото. „Апликаторите ми взеха здравето, но ще ми го върнат“, с шега приключи срещата Гала и обеща продължение на демонстрацията на уникалната българска методика за здравословно отслабване, която добива голяма популярност и в чужбина.

 

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694