Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Малка тайна за красиво лице

Забързаният ни живот, замърсената градска среда, тютюнопушенето, употребата на алкохол и недоспиването неминуемо оставят своите негативни следи върху тялото ни. Кожата ни губи цвета и еластичността си и лицето ни изглежда някак преждевременно състарено. Което ни кара да се чувстваме потиснати и без достатъчно самочувствие.

От друга страна, със сигурност сте се питали как така звездите на Холивуд или прочутите певци, например, успяват да поддържат лицата си винаги свежи и в отлична форма. Как така много личности от шоу бизнеса, по чиито лица възрастта би следвало да е оставила своя неумолим отпечатък, продължават да изглеждат перфектно и да се усмихват пред камерите?

Звезден блясък

Разбира се, добрата физическа форма и външен вид са резултат от комплексна грижа – физически упражнения, правилно хранене, добро психическо състояние и т.н. Но има една процедура, която може да спомогне много за свежестта на лицето ни без да се налага да се подлагаме на сложни и скъпоструващи операции. Това е революционната кислородна мезотерапия. Всъщност, ето я и една от малките тайни на редица световни знаменитости, като Дженифър Лопес, Мадона, Кейти Пери, Виктория Бекъм, Ева Лонгория, Никол Кидман и много други. Благодарение на тази терапия се постигат отлична хидратация, освежаване и тонус за кожата. А за звездите на сцената и екрана, които са постоянен обект на интерес от страна на медии и фенове, добре изглеждащото лице е от решаващо значение. Немалко от тях са споделяли пред медиите, че се подлагат на тази процедура преди всяко по-важно публично събитие, в което участват.

Огромното предимство на кислородната мезотерапия е, че е неинвазивна. Т.е. не се използват убождания с игли. Поради това процедурата е напълно безболезнена. А ефектът от нея е повече от удивителен.

Какво представлява кислородната мезотерапия?

Струя от 98% чист кислород, примесен с хиалурон и витамини се подават под налягане и така става възможно проникването в дълбоките слоеве на кожата. Допълнителното насищане с кислород прави кожата да бъде много по-гладка, жизнена и тонизирана. Методът има и силен ефект на детоксикация.

Всъщност, тайната сила на тази процедура е именно проникването на кислорода. Известно е, че когато в тялото има недостиг на кислород, това ускорява процесите на стареене. Намалява деленето на клетките, а от това кожата губи своя блясък и тен. Освен това се дехидратира, а намаленото производство на колаген и еластин я прави да изглежда преждевременно състарена.

Чрез кислородната мезотерапия се постига не просто моментен, а и траен резултат. Ефектът от прилагането на процедурата става видим още след приключването й.

Предимствата

Мощното насищане на тъканите с кислород дава редица предимства. На първо място клетките са предпазени от твърде ранното отслабване, което е причината лицето да изглежда състарено. Благодарение на проникването на силната кислородна струя, се нормализира обмяната на веществата. Клетките получават кислород отвън, а не чрез кръвта. Ускоряват се и процесите на регенерация. А всичко това води до промяна, която ще върне свежестта на лицето ни и ще ни накара да се усмихнем. Но най-хубавото за кислородната мезотерапия е, че процедурата, вече е достъпна за всеки. Тя е приятна и отпускаща и освен ефекта на младата и здрава кожа, може да донесе приятна емоция, извън забързаното ежедневие и постоянния стрес, на който сме подложени.

В Център Гарабитов използваме успешно кислородната мезотерапия и постигаме удивителни резултати. Можете да се убедите и сами, като ни посетите.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694