Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Българският „гуру“

Май е един от най-хубавите месеци в годината. Това е периодът, в който събудената природа започва да разкрасява света и да го изпъстря с невероятните си багри. Това е времето, в което започваме да пътуваме по-често, да опознаваме нови места и да мечтаем за нови приключения.

Но май е специален и с още нещо. В началото на този месец е роден изтъкнатият треньор и автор на уникалната българска методика за здравословно и трайно отслабване без медикаменти, без мъчително гладуване и без нежелания йо-йо ефект Иван Гарабитов. Заради успехите, които постига със своя метод, медиите неслучайно го наричат българския „гуру“ на отслабването. А с личния си пример той доказва, че годините не само могат да не са пречка да се живее пълноценно, но и че можеш да продължаваш да помагаш на другите.

Нека си припомним някои от важните изводи, които Иван Гарабитов нееднократно споделя за по-пълноценен и по-здравословен живот.

5-те правила на Иван Гарабитов

  1. Правилното дишане

„Ако човек вдишва и издишва през устата, той е болен“, казва лечителят. Доказано е, че т.нар. плитко дишане не доставя на тялото ни достатъчно кислород. А това означава, че няма живот. Може и да не ви се вярва, но е доказано, че правилното дишане може да сваля и килограми.

  1. Правилното мислене

Силата на позитивното мислене е доказана, включително и научно. Ако не вярваме в успеха си, той най-вероятно няма да дойде при нас. Затова мисленето е нещо, което никак не бива да пренебрегваме.

  1. Правилното пиене на вода

Водата е живителната течност, която природата ни е дарила. Но ако я пием неправилно, тя може да се превърне в нещо опасно. Правилният прием на вода е 45-50 минути преди или след хранене. Ако пием докато ядем, това ще е отрова, която води болестите.

  1. Правилното хранене

Най-важното е да не преяждаме. Да приемаме храната по няколко пъти на ден в умерени количества. И, разбира се, да внимаваме какво ядем. Ако поглъщаме вредни храни, те ще напълнят тялото ни с токсини и ще го замърсят. А оттам нататък килограмите ще започнат да се трупат.

  1. Правилното спортуване

Заслужилият треньор Иван Гарабитов нерядко говори за това, че не е въпросът да натоварим организма изведнъж. Натоварванията трябва да се извършват плавно. Така ще постигнем по-големи успехи.

Друг важен аспект от живота на съвременния човек, който лечителят посочва, е че нашият застоял начин на живот ни нанася огромни вреди. Той съветва да се движим колкото се може повече.

През последната година, заради пандемията от коронавирус се заговори много усилено за необходимостта от повишаване на имунитета на организма. Много от нас се втурнаха да си купуват какви ли не лекарства. Но според Иван Гарабитов има много ефективен, напълно природен начин да направим имунната си система същинска броня. Лечителят е убеден, че комбинацията от 5 природни съставки не може да бъде победена от никакви вируси.

Мед

Познат е като средство за подсилване на организма от векове. Унищоважа бактериите и дава сила.

Лимон

Също известен отдавна като отличен имуностимулант. Освен, че съдържа голямо количество Витамин С, този кисел плод е и силно алкален.

Джинджифил

Заради богатото съдържание на различни витамини, калций, йод и цинк, е наричан естествен антибиотик. Джинджифилът има и противовъзпалително действие.

Чесън

Съдържа стотици биологично активни вещества и е силен антиоксидант. Използван е отдавна за борба с вируси и настинки. Наричат го още „българският жен-шен“.

Ябълков оцет

Отлично средство за премахване на токсините от тялото, като така намалява процесите на стареене на клетките и също силен антиоксидант.

Тъй като всеки организъм е индивидуален, можете да запишете консултация с Иван Гарабитов, за да ви бъде изготвена индивидуална програма. Българският „гуру“ вече успя да промени живота на хиляди хора, присъединете се към тях.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694