Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Български лечител спаси „отписан“ от лекарите мъж

Dimcho_svali_161_kg.jpg

Димчо от Първомай е световно чудо - свали 161 кг с ядене и без увисване на кожата

Спасение има! Само трябва да откриеш и да се довериш на своя спасител! Това твърди Димчо Тодоров от Първомай – един от най-тежките българи преди 7 години.

„След 2 дни няма да те има на този свят“. Тази страшна диагноза чува на 10 декември 2016 г. Димчо при лекарски преглед в пловдивска болница. Тогава 50-годишният мъж, който тежи 276 кг при височина 170 см решава да се довери на алтернативно лечение.

И със стъпка - сядане на 13.12.2016 г. влиза в център „Гарабитов“ в Пловдив. Със сядане, защото, за да измине няколкото метра до кабинета на своя спасител посяда на стол, който дъщеря му носи. „Димчо беше ужасно подут, лицето му беше сиво-синкаво“ - спомня си посрещналият го Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, който е признат за българския гуру в здравословното отслабване.

Гарабитов успява да вдъхне надежда и воля за живот на свръхтежкия българин. Амбицира го да се бори за физическото си оцеляване и пълна промяна. Изготвя му индивидуална програма, която съдържа прием на напитката „Дар от Гарабитов“, съчетана с швейцарски дървесен сироп, лесни физически и дихателни упражнения и матрично-ритъмна терапия.

И чудото става – след 4 месеца Димчо не само, че не е напуснал този свят, но вече е 191 кг, намалил е талията си с половин метър. Отслабнал е цели 85 кг без операции, без лекарства, без диети, като се храни редовно.

„Ти си олимпийски шампион в отслабването, няма такъв случай в света - да ядеш и да стопиш 85 кг за 120 дни. До есента трябва още толкова да намалиш“, вдъхновява го Гарабитов. И го съветва: „По-добре изяж една пържола от домашно животно, отколкото супа от фабрично отгледано пиле. Не стой сред пушачи, макар, че ти не пушиш, страдаш от навика на другите. Ти вдишваш цигарения дим, който задържа процеса на отслабване и пречи на изчистването на организма от отровите, което правим с двата сиропа – дървесния и „Дар от Гарабитов“. Сиропите разграждат мастните плаки, правят по-еластични кръвоносните съдове, възстановят обмяната на веществата и перисталтиката на червата“ - пояснява Иван.

През януари 2018 г. първомаецът вече тежи 173 кг, януари 2022 г. - 160 кг, февруари 2023 г. - 120 кг, а декември 2023 г. – 115 кг. Димчо Тодоров постави световен рекорд - за 7 години олекна със 161 кг /от 276 на 115 кг/, намали повече от наполовина теглото си с редовно хранене, без операции и диети, без увисване на кожата и йо-йо ефект!!!

„Похапвам салати, ориз, картофи, супи, сирене, кашкавал, плодове и зеленчуци, станах вегетарианец“ - споделя диетата си Димчо, който сега се движи с лекота.

Живея буквално втори живот, благодарение на Гарабитов. При това напълно пълноценен живот – карам кола, работя непрекъснато – управител съм на склад за горивни и строителни материали. Жизнен и енергичен съм, веселя се с приятели, а преди заспивах, както си седях и водех разговор. Непрекъснато правя разходки, но нямам километраж за изминатото разстояние“ - шегува се Димчо. Той е диабетик, с методиката на Гарабитов смъква и кръвната захар.

Стрес отключва здравословен проблем при него през 2010 г. и го превръща в един от най-дебелите българи. За 15 дни по време на болнично лечение от 130 става 170 кг и след това продължава да качва килограми. Сега, с методиката на Гарабитов, феноменално ги смъква. „Искам да тежа под 3-те цифри“ - споделя мечтата си първомаецът.

Димчо Тодоров е поредният шампион в създадената от Гарабитов „дисциплина“ здравословно отслабване, която няма аналог в света – без йо-йо ефект и увисване на кожата. Обикновено при драстично отслабване се прави операция за премахване на излишната кожа. Методиката „Гарабитов“ въздейства на клетъчно ниво – с масажа с уреда за матрично-ритъмна терапия се стяга, „прибира“ кожата, за да не увисне, а двата сиропа изхвърлят токсините от организма и „подмладяват“ клетките. Благодарение на българския патент в здравословното отслабване през последните 20 години хиляди българи и чужденци свалиха трайно от 5 до 161 кг, сочи статистиката.

„За да стартира възстановителният процес, самият човек трябва да има вяра“ - обяснява Иван Гарабитов. „В центровете „Гарабитов“ в Пловдив и София често идват хора, на които първите им думи са: във вас ни е последната надежда. Ние се стремим на всеки да подадем искра, малко светлина, за да има вяра и да започне промяната.“ Всъщност това е първата стъпка от българската методика за здравословно отслабване на Гарабитов. Терапевтът посочва и 5-те правила за здраве: правилно дишане, правилно мислене, правилно пиене на вода, правилно хранене, правилно спортуване - движение.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694