Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Как се втали Ани Салич?

Телевизионната водеща изглежда видимо по-млада, след като свали 11 килограма

Ани Салич се върна на екран след дългата си отпуска и изуми зрителите с новата си визия, със свежото и младо излъчване. Не спират коментарите, колко много е отслабнала. Водещата на новините на bTV е свалила повече от 9 килограма, само за две седмици. В момента, не само че задържа постигнатия резултат, но и продължава да отслабва. Това се дължи на подобрения метаболизъм. Резултатът е наистина впечатляващ и въздействащ. Ани е вдъхновение за много хора, които искат да отслабнат. Затлъстяването е проблем не само при възрастните, но и при децата. Водещи столични ендокринолози препоръчват да се опитат всички алтернативни методи и след това, ако е необходимо, да се използват медикаменти. Програмата, която така бързо промени Ани е безвредна и безопасна, може да се прилага и от деца.
Самата тя разкри как се е вталила. Използвала програмата, която прилагат Световните звезди - Бионсе, Наоми Кембъл, Аштън Къчър, Карл Люис, Ашрита Фърман и др. от дълги години. Направила е изчистване на тялото от токсини с дървесния палмов сироп Мадал Бал, който съдържа сок от пет вида палми и кленов сироп. За тази подмладяваща програма, разбрала от треньора по отслабване Иван Гарабитов. Той препоръчва тя да направи пълната десет дневна програма с коктейл от палмов сироп Мадал Бал, свеж лимонов сок и лют червен пипер. Лесната за изпълнение и бързо даваща резултати програма стриктно спазва и Ани.
Приготвянето на този коктейл отнeма само 5 минути. В литър и половина преварена или дестилирана вода се добавят 10 с.л свеж лимонов сок, 10 с.л сироп Мадал Бал и 5 щипки лют червен пипер. Пие се на малки глътки през целия ден. Когато се появи чувство за глад може да се пие една водна чаша от коктейла на екс. Това, което най-много се харесва на телевизионната водещата, е че се чувства сита и изпълнена с енергия. Толкова е заредена, че с лекота се справя с всички ангажименти. Работоспособността и се е увеличила многократно. Но най-голямата придобивка от цялата промяна е спокойният и здрав сън, който има.
Ани Салич е посещавала Център Гарабитов, където с Матрично-Ритъмна Терапия е раздвижен кракът й. Както е известно през зимата след подхлъзване на лед, тя падна и си счупи глезена на три места.Тази специална терапия се прави с уред, който е създаден от др. Рандол - Германия. С тази процедура преди няколко години, др. Рандол спаси от импутация крака на Есаро Емото. Апаратът вибрира с честота на здравата клетка. Възстановява хармонията и баланса в тялото само с няколко процедури. Вибрацията прониква в дълбочина и въздейства на всички вътрешни органи. Премахва целулита, намалява обиколките и килограмите. От една процедура се губят между 200 и 400 грама. Тази терапия подобрява еластичността на кожата и видимо подмладява лицето. Ани комбинира процедурата с натурална козметика за лице от биологично розово масло и екстракт от еделвайс. Тези природни продукти съчетани с уникалната терапия водят до видимо подмладяване на лицето и тялото по един естествен и приятен начин. Тя периодично повтаря програмата и все повече младее. С личния си пример тя вдъхнови много от своите приятели, които последваха нейния пример за промяна. Всичко може да се промени, всичко е въпрос на личен избор и осъзнато решение.

Подробна информация може да получите от сайта www.garabitov.com и на телефоните 032 693 694 за Пловдив и 02 854 87 66 за София, Център Гарабитов, бул. България 102 – Бизнес център БЕЛИСИМО (партер).

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694