Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Токсините – Как ни вредят и как да ги изгоним от тялото си?

Казват, че да си жител на голям съвременен град вече само по себе си е достатъчна диагноза. Дишаме замърсен въздух, пълен с какви ли не отровни газове и химикали. Пием вода, в която попадат тежки метали и други вредни неща. Изнервени сме и под постоянен стрес, защото все гоним някакви срокове, а времето не достига. И често се храним с каквото ни попадне, само и само да задоволим глада си възможно най-бързо, за да продължим надпреварата с времето. В резултат на всичко това в организма ни непрекъснато влизат вредни вещества, които възпрепятстват нормалното му функциониране – токсините.

Как ни вредят токсините?

Ако са в по-незначително количество, тялото ни /най-вече черния дроб/ е в състояние да се пребори с тях. Но когато замърсяването стане твърде голямо, нашите естествени съпротивителни сили не успяват да си свършат работата и оттам нататък започват проблемите:

  • Отпадналост и умора
  • Световъртеж
  • Липса на концентрация
  • Гадене
  • Често главоболие
  • Хормонални смущения

Натрупването на токсини в организма е причина и за появата на наднормено тегло. Поради невъзможността да се преработят всички замърсители, тялото ни започва да складира мазнини и с течение на времето се нарушава обмяната на веществата. А това е предпоставка за нежеланото покачване на килограмите.

Как да ги изгоним от тялото си?

Токсините попадат в тялото ни по много различни начини и на пръв поглед изглежда, че битката е предварително изгубена. Но, разбира се, това не е така! Появата на индикации, че организмът ни е подложен на силна атака от токсини може да се превърне в сигнална лампа за нас, че е време за промяна – на храненето, на начина на живот и дори на мисленето.

Това, което трябва да знаем е, че детоксикацията на организма е процес, а не моментно действие. Погрешно е да мислим, че с едно пречистване ще можем да решим проблема си завинаги. Затова първото условие да се отървем от токсините е да решим, че трябва да живеем по различен начин.

Храненето

Естествено, едно от първите неща е да променим храненето, като избягваме полуфабрикати, чипс, мазни храни, изкуствени подсладители и оцветители. За алкохол и цигари изобщо няма смисъл и да споменаваме. Добре е да се стремим да ядем повече плодове и зеленчуци, както и зърнени храни. Изобщо, трапезата ни трябва да се състои от възможно повече натурални продукти и да бъде максимално разнообразна. И не на последно място – важно е да привикнем да пием повече вода. Но в никакъв случай това да не става по време на хранене, защото така може да доведе до обратен ефект.

Спортът

Заниманията със спорт винаги са полезни. Чрез физическото натоварване тялото ни започва да подобрява функциите си. Така укрепва и имунната ни система, подобрява се обмяната на веществата.

Детокс програмите на Център Гарабитов

Известният треньор и лечител Иван Гарабитов е създател на уникална програма за здравословно и трайно отслабване без използването на лекарствени средства. Важна част от нея е детоксикацията на организма. Успехите, които постигат хиляди хора, се дължат на комплексния подход, който се прилага в Център Гарабитов. Но ние използваме и едно свръхмощно оръжие – натуралният швейцарски палмово-кленов сироп „Мадал бал“. Неслучайно много хора по целия свят определят тази напитка като „чудодейна“. Резултатите от действието на програмите за детокс, които прилагаме, започват да се появяват след броени дни.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694